Thijs van de Meeberg - Meer dan mogelijk - 21/22

Thijs van de Meeberg heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was - geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen - is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn. Hij heeft jouw advies hard nodig, want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg. ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’, schreef Theaterkrant over zijn vorige programma.

Downloads

Credits

Regie Hanneke Braam

"De gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd – als een van zijn avondvullende shows op televisie komt, organiseert een vriendinnengroep van zijn moeder daar onder leiding van ene Juf Carla ongevraagd een inzamelingsactie voor hem omheen – zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld." - De Theaterkrant